Modint Ledengroepen

Leden uit dezelfde branche of met een gemeenschappelijke achtergond werken samen binnen Modint. Zij delen informatie, houden bijeenkomsten en werken samen met het Modint medewerkers aan projecten die specifiek binnen hun sector spelen. 

Modint Ledengroepen thema's

Modint Dutch Workwear

Modint Dutchworkwear is er voor bedrijven die actief zijn in de keten van bedrijfskleding en textiel.Bedrijven vormen samen een sterk netwerk en met deze groep voeren we een collectieve agenda met onderwerpen die deze sector specifiek raakt.Thema’s die belangrijk zijn binnen Modint Dutchworkwear zijn: duurzaam inkopen overheid en betere aanbesteding regelgeving, circulariteit, marktinformatie, maar ook kennisdeling en het netwerk blijken al jarenlang zeer waardevol voor aangesloten bedrijven.

Modint LIGHT

Modint LIGHT Modint vindt dat bij het bouwen aan een gezonde en waardevolle toekomst voor onze sector ook de kleinere, startende en zelfstandige textielondernemer betrokken moet worden. Vandaar Modint LIGHT. Dit initiatief geeft kleinere ondernemers de kans om lid te worden van Modint voor een gereduceerde prijs. Hier vind je meer informatie over het lidmaatschap en maak je kennis met leden van Modint LIGHT.

Modint Tapijt (VNTL)

De tapijtindustrie heeft zich binnen Modint verenigd via de ledengroepering VNTL, waarin producenten en leveranciers vertegenwoordigd zijn. Onder andere via periodieke ronde tafels en bijeenkomsten met inspirerende onderwerpen, worden de ontwikkelingen in de branche bijgehouden. Er wordt samen bepaald op welke wijze invulling wordt gegeven aan een waardevolle toekomst voor de branche en de individuele bedrijven. Daarbij staat samenwerking en kruisbestuiving tussen andere branches en marktpartijen binnen en buiten Modint hoog in het vaandel.

Nieuws

Modint Dutch WorkWear update, 21 mei 2021

Uitnodiging 2e Marktontmoeting Boa Kleding - 21 mei 2021

Nieuwsbrief Tapijt mei 2021

Vanuit Genemuiden gaan miljoenen meters tapijt de wereld over - 20 mei 2021

Modint Dutch WorkWear update

Nieuwe Europese werkgroep voor circulair textiel opgericht - 29 april 2021
Thema'sDossier CoronavirusAgendaWord lid